Express-Miejski.pl

Studenci-seniorzy dyskutowali o zdrowej żywności

Ciasteczka z ziaren, zupa z dyni, i ciasto marchewkowe - to przykładowe potrawy, które mogli spróbować uczestnicy wykładu Uniwersytetu Trzeciego Wieku w Ziębicach.

Przejdź do artykułu »

przewijaj również klawiszami strzałek na klawiaturze Strzałki
przewijaj również za pomocą gestów Strzałki
Ostatni wykład zbiegł się z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania i stąd pomysł na przygotowanie potraw.

Ostatni wykład zbiegł się z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania i stąd pomysł na przygotowanie potraw. fot.: UTW Ziębice
zdjęcie 7 z 7

  • Ostatni wykład zbiegł się z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania i stąd pomysł na przygotowanie potraw.
  • Ostatni wykład zbiegł się z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania i stąd pomysł na przygotowanie potraw.
  • Ostatni wykład zbiegł się z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania i stąd pomysł na przygotowanie potraw.
  • Ostatni wykład zbiegł się z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania i stąd pomysł na przygotowanie potraw.
  • Ostatni wykład zbiegł się z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania i stąd pomysł na przygotowanie potraw.
  • Ostatni wykład zbiegł się z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania i stąd pomysł na przygotowanie potraw.
  • Ostatni wykład zbiegł się z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania i stąd pomysł na przygotowanie potraw.

foto_private_policy

Dodaj komentarz

Dodając komentarz akceptujesz regulamin forum

KOMENTARZE powiadamiaj mnie o nowych komentarzach

REKLAMA


REKLAMA